Service en Informatie

4Allweather gebruikstips

Om de levensduur van uw 4Allweather product te vergroten hebben wij een aantal gebruikstips voor u.

Handleidingen

Er zijn drie verschillende korte typen paraplu's namelijk handmatige-, automatisch open-, automatisch open/dicht bediening. De lange paraplus zijn automatisch open bediend. Kijk goed welke paraplu u heeft en klik op het plaatje of download de handleiding hieronder. Verkeerd gebruik van de paraplu kan ervoor zorgen dat uw paraplu niet correct meer fucntioneerd.

Handleiding

Voor de handleiding van de handmatige bediening (PDF) klikt u op onderstaande button.

  Download PDF

Handleiding

Voor de handleiding van de automatisch open bediening (PDF) klikt u op onderstaande button.

  Download PDF

Handleiding

Voor de handleiding van de automatisch open/dicht bediening (PDF) klikt u op onderstaande button.

  Download PDF

Handleiding

Voor de handleiding van de lange automatisch open bediening (PDF) klikt u op onderstaande button.

  Download PDF

Garantie en Registratie

U heeft op uw paraplu twee jaar garantie op fabrikage fouten in het frame. In het geval u aanspraak op deze garantie wilt maken kunt u uw paraplu, samen met de garantiekaart en een geldig aankoopbewijs, aanbieden bij een erkende 4Allweather dealer.

Om u nog beter tot dienst te kunnen zijn kan u uw paraplu registreren bij 4Allweather Umbrellas B.V. op onze registratie pagina. Wij kunnen dan eventuele klachten sneller voor u afhandelen. Op de stoffen of slijtage van de onderdelen door oneigenlijkgebruik van de paraplu wordt geen garantie gegeven.

Reparaties

Indien u een paraplu heeft die een defect vertoont en dit niet valt onder de boven genoemde garantie, kunt u uw Knirps paraplu tegen een geoffreerde vergoeding laten repareren bij een erkend 4Allweather dealer of u neemt contact op met 4Allweather Umbrellas B.V..